Eveniment

Peste 110 mașini și 200 de persoane, blocate pe drumul spre Herculane!

Salvamontiștii din județele Gorj si Caraș Severin au fost alertați cu privire la existenta unor mașini blocate pe șoseaua care trece prin Gorj, prin Valea Cernei si care leagă Câmpul lui Neag -Hunedoara de Herculane – Caraș Severin.

„Cel mai ciudat caz primit vreodată de echipele Salvamont.

Salvamontiștii din județele Gorj si Caraș Severin au fost alertați cu privire la existenta unor mașini blocate pe șoseaua care trece prin Gorj , prin Valea Cernei si care leagă Câmpul lui Neag -Hunedoara de Herculane - Caraș Severin.

Nimic spectaculos pana aici, au mai fost drumuri rupte de ploi sau înzăpezite , au mai fost mașini și oameni blocați, dar acum situația întrece orice închipuire, este vorba de 110 mașini și peste 200 de persoane !!!.

Cei din mașini nu au probleme medicale, dar , cu siguranță ploile din ultimele ore au adus ceva depuneri de pe versanți și au blocat o porțiune de drum întrerupând coloana de mașini.

Informațiile sunt încă incerte și, se pare ca pietre căzute datorita ploii au blocat drumul sau chiar au lovit mașini

Un echipaj Salvamont Gorj se va deplasa în zona , se va intersecta din lateral cu coloana de mașini ce se întinde pe aproximativ 30 de km și va încerca să intervină în caz ca se anunta vreun eveniment cu victime .

Alte echipaje de salvamontisti vor pleca dinspre Herculane și dinspre Hunedoara”, potrivit postării Salvamont România.

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: