Diaspora

Un român din diaspora a luat premiul de Crăciun în Spania

Un român stabilit în Spania a luat marele premiu la loteria de Crăciun din Spania în momentul în care avea mare nevoie de bani.  Premiul cel mare al loteriei pentru fiecare bilet câștigător este de 400.000 de euro.

Românul a plecat în Spania în anul 2001 iar acum este stabilit în Roquetas de Mar din Andalucia și lucrează ca șofer de camion. Acesta se poate declara foarte norocos după ce a câștigat premiul loteriei spaniole chiar când avea mai mare nevoie de bani. A avut probleme grave de sănătate după ce, în urmă cu două luni  a suferit un infarct. Acesta se afla la volanul camionului prin Franța în momentul în care a avut loc nenorocirea care ar fi putut să îi pună capăt vieții.

Acum acestuia i-a fost acordat pentru a doua oară premiul I la Extragerea Extraordinară de Crăciun. „Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm.  Nu simt multe lucruri, nu pot simți bucurie, dar încă îmi revin. Vom acoperi găuri și vom putea cumpăra o casă pentru că suntem în chirie de mulți ani”, a mărturisit Vasile pentru ziarulromanesc.es, fără să sară în sus de bucurie pentru că sănătatea nu îi permite.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: