Diaspora

Un polițist sinucigaș a scris în biletul de adio că a comis violuri și crime

Un fost polițist militar francez a mărturisit în biletul lăsat cu ocazia sinuciderii sale că el este criminalul în serie și violatorul pe care poliția îl caută încă din anii '80, scrie New York Post.

Francois Verove, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că el este „Le Grêlé”, fiind cel care a violat și ucis o fetiță de 11 ani.

Verove s-a sinucis în orașul Grau-du-Roi luând o doză fatală de medicamente după ce și-a făcut un test ADN care l-ar fi putut lega de crimele rămase nerezolvate.

 

Presupusul ucigaș, care ar fi fost căsătorit și având doi copii, se află în spatele violului și uciderii din 1986 a Cécile Bloch, în vârstă de 11 ani, în Fountainebleau. Cadavrul fetei a fost găsit în subsolul blocului în care locuia familia ei.

Un martor a spus atunci că ar fi întâlnit un bărbat în lift care i-ar fi urat să aibă o „zi foarte, foarte bună”, a spus martorul într-un interviu acordat pentru Sud Ouest în 2015.

Verove s-ar mai putea afla în spatele altor infracțiuni, cum ar fi o crimă dublă din 1987, uciderea din 1994 a lui Karine Leroy în vârstă de 19 ani și alte șase violuri cu victime de până la 11 ani, mai scrie NYPost.

Vizualizări: 3,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: