Social

Un israelian va juca la CSM Târgu Jiu 

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu a adus întăriri la început de an, lotul fiind completat miercuri cu baschetbalistul israelian Noam Weinberg.

Baschetbalistul israelian Noam Weinberg este ultima achiziție a gorjenilor care speră ca acesta să aducă un plus de valoare la echipă în situația actuală. 

În încercarea de a evita retrogradarea, conducerea clubului gorjean caută soluții și pentru lot, după ce a găsit soluția pentru banca tehnică la începutul acestui an. 

CSM Târgu Jiu a ajuns la o înțelegere cu baschetbalistul în vârstă de 24 de ani, care deține și pașaport românesc. Acesta va juca la Târgu Jiu cel puțin până la finalul acestui sezon, având și o opţiune de prelungire pe încă un an, dacă echipa va rămâne în Liga Națională. ”Noam ne va ajuta să avem un roster mai bun. Ne dorim să se adapteze rapid şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat antrenorul croat Kresimir Basic despre noul jucător al CSM Târgu Jiu.

Noua extremă de forță a grupării gorjene vine din campionatul Austriei, unde a evoluat pentru BK IMMOunited Dukes. În prima ligă din Israel, Noam Weinberg a evoluat pentru Bnei Ofek Dist Herzeliya și Maccabi Next Urban Haifa. 

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: