Politică

Un idiot mâzgălește clădirile prin oraș. Alți idioți fac din asta subiect de propagandă!

Clădirea Direcției Județene pentru Cultură Gorj a fost vandalizată de un idiot. Spun idiot pentru că mesajul scris de acesta critică primarul municipiului pentru faptul că municipiul Târgu Jiu este o ruină: "Domnule Romanescu orașul este o ruină - Câinele vostru". Asta presupune că, în mintea lui, a făcut un lucru extraordinar și genul de "opere" înfrumusețează peisagistica orașului. 

Realizați că "revoltatul" a fost încurajat de niște "politicieni porecliți" să facă un asemenea gest. Îmi bazez afirmația pe o supoziție simplă: un om matur nu se manifestă așa, deci, doar un puști putea executa o asemenea tâmpenie. Ori, 90% din tinerii sub 18 ani habar nu au despre cine și ce conduce în județ, sunt total dezinteresați de politică, așa că este cu atât mai puțin probabil să aibă mesaje de genul. Evidența că unii sunt deja în campanie electorală este vizibilă și de pe lună. 

Culmea este că cei mai gălăgioși dintr ei au un grad de uzură morală mai ridicat decât vârful Everest. Spunem asta fiindcă i-am văzut foarte revoltați și pentru că sunt șantiere în oraș. Așa cum am mai spus, on-line nu se pot face renovări, decât în mintea unora. Ori, dacă timp de aproape 30 de ani au stat unii doar de cârpeli, cred că a venit momentul unor altfel de investiții. 

Revenind la marea bravură făcută de "idiotul grafician", sperăm să îl identifice poliția în urma verificării camerelor de luat vederi din zonă. Dosarul penal îl merită din plin, fiindcă asemenea acțiuni nu merită clemențe!

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: