Eveniment

Amendați după ce au blocat drumul cu o căruță

Un tânăr de 25 de ani și un bărbat de 66 de ani, ambii din comuna gorjeană Bărbătești, sunt acuzați că ar fi blocat cu intenție DC Petrești, care face accesul către fondul forestier național, amplasând o căruță în mijlocul drumului.

Aceștia au dorit să blocheze accesul pădurarului, un tânăr de 26 de ani, fiind necesară intervenția organelor de poliție pentru a elibera drumul.

Bărbatul de 66 de ani a primit o amendă de 1.100 lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, o alta de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție și încă una de 3.000 lei pentru deținerea de material lemnos fără acte, precum și măsura confiscării a 0,28 mc de material lemnos esență salcâm, care era depozitat în fața locuinței sale și pentru care nu a prezentat documente de proveniență.

“Totodată, tânărul de 25 de ani a fost sancționat conform Legii 61/1991 cu amendă 500 lei și conform Legii 55/2020 cu amendă 500 lei”, a precizat IPJ Gorj.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Vizualizări: 1,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: