Politică

Un fost senator speră că termenele de închidere ale CEO să fie amânate

Fostul senator și lider de sindicat, Ion Rușeț, speră ca termenele prevăzute în Planul de Restructurare de la Complexul Energetic Oltenia să fie amânate. Rușeț dorește ca acest lucru să se întâmplă pentru o perioadă de minimum doi ani, ceea ce ar însemna că închiderea capacităților să se facă în 31 decembrie 2027, după cum afirmă chiar el.

Până în acest moment, din Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia s-au respectat doar părțile negative pentru companie, în timp ce partea de investiții este departe de început.

„Ca salariat al CEO nu-mi rămâne decât să sper ca acest lucru să se întâmple. Ca cetățean al Gorjului și ca om care are o activitate în această zonă încă dinainte de înființarea acestei companii sunt întristat pentru că trebuie să ne luptăm să prelungim viața în urma unui Plan de Restructurare diabolic, netransparent din care mai aflăm și noi câte o informație. Mă bucur dacă o să se reușească amânarea închiderii activității miniere și producerea de energie, nu la 31 decembrie 2025,ci la 31 decembrie 2027”, a spus fostul senator, Ion Rușeț.

 

 

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: