Politică

Un europarlamentar și-a angajat și nevasta la Bruxelles, pe banii statului

Europarlamentarul Eugen Tomac și-a aranjat și nevasta la Bruxelles. Deși nu o recomandă nimic, soția lui Tomac, Diana Postică, a fost numită viceconsul la Ambasada României din Belgia. Mandatul de europarlamentar al lui Tomac se încheie în anul 2024.


 

Conform declarației de avere, Eugen Tomac a achiziționat, împreună cu soția sa, un apartament de 96 metri de pătrați în Bruxelles. Pentru aceasta, Tomac a contractat un credit în valoare de 148.500 euro la ING Belgium, scadent în anul 2041.

Recent, soția sa, Diana Postică a renunțat la funcția de membru în Consiliul de Administrație al Engie (unde fusese desemnată în august anul trecut) și a devenit viceconsul la Secția consulară a Ambasadei României din Regatul Belgiei.

Din datele publice aflăm că Diana Postică, cetățean român născut în Bender, Republica Moldova, este de profesie avocat. Ea a lucrat de-a lungul timpului la cabinetul fostului primar al Bucureștiului, Adrian Videanu, și la biroul actualei senatoare PNL, Roberta Anastase, în perioada când aceasta era președinte al Camerei Deputaților.

 

Vizualizări: 4,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: