Social

Un drum comunal a fost asfaltat. Localnic: Mare realizare!

Un drum comunal, intens circulat, a fost reabilitat! Este vorba despre drumul care face legătura dintre comuna Dănești și orașul Târgu Cărbunești, prin satul Floreșteni! Lucrările la acest tronson de drum vor fi continuate în primăvara anului viitor, atunci când vremea va permite. În prezent a fost asfaltată doar o primă porțiune de drum. 

„Primul strat de asfalt a fost turnat” i-au anunțat reprezentanții comunei Dănești pe cetățenii din localitate. Reabilitarea drumului reprezentă un obiectiv important pentru comunitate. 
„Mare realizare, foarte utilă pentru noi, cei care mergem la țară, la Crețești, Floreșteni, etc. Trebuia sa ocolim prin Târgu Cărbunești sau Țicleni”, a afirmat un localnic din comuna Dănești.

Primarul comunei Dănești a declarat că lucrările vor fi finalizate anul viitor.
”Acest drum face legătura între comuna Dănești și orașul Târgu Cărbunești Pe teritoriul comunei Dănești are o lungime de 1,5 km din care asfaltăm 900 m în acest an și diferența de 600, anul viitor în primăvară. Fondurile au fost asigurate prin buget la începutul anului de către domnul Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj care a promis că va aloca banii necesari finalizării acestei investiții”, a declarat primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță.

Vizualizări: 3,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: