Eveniment

Un copil de 14 ani, autorul farsei cu bomba de la școală

Un copil de 14 ani, din Târgu Jiu, este autorul apelului la 112, prin care a fost semnalată prezența unei bombe în incinta Școlii Nr. 2, de pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

“Cercetările se continuă într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Gorj.

Zeci de mașini de la SRI, Poliție, Pompieri, SMURD, Jandarmerie, Serviciul de Ambulanță, au fost la fața locului. Câteva ore au scotocit școala, asta după ce elevii și profesorii au fost evacuați.

Părinții au fost sunați să vină să își ia copiii. Școala are 300 de elevi. “Ni s-a spus să venim imediat că este o bombă la școală”, a spus un părinte. 

”Eram în timpul orelor. Au venit echipajele de poliție și ne-au spus că în scoală este o bombă. Eu le-am spus că este liniște. Este protocolul lor să ne scoată din școală, asta este. Sunt în jur de 300 de elevi cu totul. Copiii nu au stat în frig, au stat la căldură”, a spus directorul Școlii Gimnaziale ”Ecaterina Teodoroiu”, Livia Zamfir.

Vizualizări: 3,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: