Politică

Un consilier local refuză indemnizația. Motivul!

Dan Pop, consilier local din partea ADN în comuna gorjeană Plopșoru, anunță că refuză să mai încaseze indemnizația de 700 de lei, din cauză că ședințele de comisii nu sunt ținute niciodată, la cele în plen este de obicei un singur punct pe ordinea de zi, iar amendamentele lui sunt tot timpul respinse.

“Din cauza abuzurilor din consiliul local și a nepunerii pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâre și a amendamentelor depuse de mine, începând cu data de 01 iulie 2022.

refuz să mai încasez indemnizația de consilier.Voi dona suma de 700 lei ce îmi revine lunar unor familii nevoiașe din comună. O să fac public în fiecare lună unde vor merge acești bani”, a transmis Daniel Pop.

În ședința din luna mai, pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre privind stabilirea situațiilor de necesitate, a situațiilor deosebite în care se află familiile sau persoanele care locuiesc pe raza comunei Plopșoru, care justifică acordarea ajutoarelor de urgență, precum și procedura și condițiile de acordare a acestora.

“Am depus un amendament de completare la acest proiect prin care solicitam ca aceste ajutoare de urgență să fie acordate de către consiliul local și nu de către primar. Deoarece consider că acordarea acestor ajutoare de către primar în anii trecuți s-a făcut în mod discreționar și în funcție de apartenența politică a cetățeanului solicitant, în mod abuziv consilierii locali ai PSD și PNL au refuzat supunerea la vot a acestui amendament. În susținerea lor venind chiar și primarul și secretarul comunei”, acuză Dan Pop.

 

Vizualizări: 2,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: