Eveniment

Un autoturism a explodat într-o staţie de alimentare cu gaze

Un autoturism a explodat duminică într-o staţie de alimentare cu gaz natural comprimat iar o persoană a murit, în urma deflagraţiei.

Un autoturism a explodat, duminică dimineaţă, în incinta unei staţii de alimentare cu gaz natural comprimat, explozia nefiind urmată de incendiu. Din cauza deflagraţiei, o persoană a murit, iar alta a fost rănită, autovehiculul fiind distrus. Incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 05:35, într-o staţie CNG din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov. 

Conform pompierilor, un autoturism aflat în staţie a explodat, deflagraţia nefiind urmată de incendiu. 

„Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, informează ISU Bucureşti-Ilfov. 

La locul exploziei au acţionat salvatorii cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj specializat în intervenţii în caz de accident chimic, biologic, radiologic, nuclear şi patru ambulanţe SMURD.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: