Eveniment

Copaci aruncați de furtună pe carosabil, la Scoarța

Unul dintre cele mai circulate drumuri naționale din Gorj a avut parte de un trafic îngreunat sâmbătă după-amiază când mai mulți copaci au fost rupți de furtuna puternică și aruncați pe partea carosabilă.

Din fericire angajații Primăriei Scoarța au reușit rapid să acționeze cu utilaje pentru tăierea și îndepărtarea copacilor rupți de furtună în zona Câmpu Mare. La fața locului au fost prezente și echipaje de poliție pentru a dirija circulația pe perioada în care s-a lucrat pentru ca circulația să nu fie blocată.  S-a circulat dificil, pe un singur sens, în timp ce copacii căzuți au fost tăiați cu drujbele de salariații primăriei. 

„Intervenție rapidă a personalului Primăriei Scoarţa și a organelor de poliție pe DN 67 la decongestionarea drumului în urma prăbușirii unor pomi ca urmare e unei furtuni puternice”, a anunțat primarul localității Scoarța, Ion Stamatoiu, pe pagina de Facebook, unde a postat și fotografii de la intervenția personalului primăriei, remarcând și faptul că reprezentanții vecinilor au ajuns mult mai târziu la intervenție.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: