Actualitate

UM Sadu vinde deșeuri din fier și nemetalice 

Uzina Mecanică (UM) Sadu de la Bumbești Jiu organizează o nouă licitație publică cu strigare în vederea vânzării de deșeuri metalice și nemetalice, prin firme autorizate.

 

”Caietul  de  sarcini se  poate  procura în  data  de 26.04.2023 și  în  data  de 27.04.2023, între orele 0900-1400. Caietul de sarcini se poate achiziționa de la sediul  Societății Uzinei Mecanice Sadu  S.A. (plata se va face  numerar), prin e-mail sau fax, contra sumei de 50  lei pentru care se va emite factura. La achiziționarea Caietului de Sarcini se poate achita și taxa de participare contra  sumei de 50 lei care nu se restituie în caz de neprezentare și pentru care  se emite factură”, se arată în anunțul societății. 

Licitația va avea loc în data de 3 mai, de la ora 10.00. În cazul în care nu vor fi trei participanți, licitația va fi repetată în data de 4 mai, când va putea fi prezent un singur participant. Pentru pozițiile rămase neadjudecate, procedura se va repeta în fiecare zi de miercuri.   

Uzina de armament de la Bumbești Jiu a mai scos la vânzare fier vechi și la începutul lunii februarie, tot prin licitație publică. 

 

Vizualizări: 1,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: