Social

Ultima serie de biletele pentru tratament balnear din acest an

Odată cu venirea sezonului rece, interesul pensionarilor gorjeni pentru stațiunile balneare a scăzut. 78 de bilete de tratament a primit Casa de Pensii Gorj, cu dată de intrare în perioada 30 noiembrie-03 decembrie, fiind și ultima serie din acest an. 

Dintre acestea, doar 10 bilete au fost alocate automat solicitanților în funcție de punctajul obținut. Astfel, 68 de bilete sunt disponibile și pot fi eliberate persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. 

Acestea sunt pentru stațiuni precum 1Mai (2), Amara (4), Bala (27), Buziaș (14), Căciulata (3), Covasna (6), Olănești (10) și Pucioasa (2). Biletele, atât cele repartizate, cât și cele nerepartizate, vor fi distribuite până în data de 24 noiembrie. 

”Toate biletele nevalorificate până în data de 24 noiembrie 2022, ora 16.30, vor fi redistribuite în ziua de 25 noiembrie 2022, ora 8.00. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament”, a transmis conducerea Casei Județene de Pensii Gorj. 

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: