Social

Ulițele unui sat din Gorj vor fi modernizate și asfaltate 

Vești bune pentru locuitorii unui sat din comuna Drăguțești! Asfaltul va ajunge și la poarta lor! Este vorba despre sătenii din Urechești. În aceste zile, muncitorii fac ultimele pregătiri înainte de a turna primul strat de asfalt. 

 

Reabilitarea și modernizarea ulițelor din satul Urechești este doar unul dintre numeroasele proiecte pe care administrația locală din Drăguțești le-a pus pe lista priorităților din 2024. Valoarea totală a proiectelor se ridică la suma de 600 de miliarde de lei vechi, susține primarul Dumitru Ion Popescu. 

„Avem foarte multe proiecte: asfaltări de drumuri, rețea de gaze, canalizare, apă, o platformă betonată, peste Jiu, unde vom selecta gunoiul. O să amenajăm și o pistă de biciclete. Fostul dispensar medical va fi transformat într-o clădire modernă și frumoasă care va găzdui un club al pensionarilor. Din fondurile noastre o să facem două terenuri de sport, în două sate, Cârbești și Tâlvești”, a declarat primarul comunei Drăguțești, Dumitru Ion Popescu.

În ultimii ani, în comuna Drăguțești s-au făcut numeroase investiții și asta pentru că localitatea a devenit din ce în ce mai solicitată. Mulți târgujieni au preferat să dea viața de la bloc pe cea de la curte, mai ales că localitatea cu pricina este chiar lângă municipiul Târgu Jiu. 

Vizualizări: 5,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: