Eveniment

Ucisă de un șofer drogat

Tot mai multe accidente rutiere provocate de șoferi drogați. O femeie a murit, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs la ieşirea din municipiul Tulcea.

Potrivit poliției, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din judeţul Tulcea.

În urma impactului, şoferiţa a rămas încarcerată, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Cazurile cu șoferi drogați se înmulțesc în România. Două eleve de 15 ani au fost victimele unui accident de circulație petrecut joi dimineață în  București, unde trei mașini s-au ciocnit și una dintre ele s-a răsturnat după ce a intrat pe trotuar. Șoferul care se afla în mașina care s-a răsturnat consumase cocaină.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: