Social

CSM Târgu Jiu, la a doua victorie consecutivă în grupa 11-18

CSM Târgu Jiu a disputat vineri seara o nouă partidă pe teren propriu în grupa 11-18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin reușind a doua victorie consecutivă.

În lupta lor pentru menținerea în prima ligă, baschetbaliștii gorjeni au jucat cu CSM Galați și au înregistrat a doua victorie pe teren propriu din Grupa 11-18, scor 85 la 63 pentru gorjeni.

Gorjenii i-au avut pe parchet prima dată pe Durham, Frye, Stevenson, Weinberg și Gheorghe dar nu au reușit un debut bun de partidă. CSM Galați a debutat perfect și avea deja 1-8 după două minute. Ajutați de publicul numeros din Sala Sporturilor jucătorii de la CSM Târgu Jiu au reușit să preia conducerea, câștigând sfertul inaugural era 22-17 iar până la pauză deja se preconiza un succes al gazdelor care au intrat la vestiare cu 43-28.

Gazdele au ajuns chiar la 30 de puncte în fața gălățenilor, la 69-39, diferența urcând până cel mult la +34 în sfertul final și partida s-a terminat cu scorul de 85 la 63 pentru gorjeni.

CSM Târgu Jiu trece la 3-8 bilanț în grupa 11-18 iar în etapa a 24-a urmează un nou meci acasă pentru gorjeni, contra Stelei.

Aflată în cursa pentru menținerea în Liga Națională, echipa pregătită de Kresimir Basic pare să fie pe drumul cel bun și deja leagă victorii consecutive, ceea ce ar ajuta la salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: