Social

Decizie radicală a lui Mititelu după ratarea play-off-ului

FCU Craiova a câștigat degeaba rejucarea meciului cu Sepsi pentru că a pierdut de o manieră categorică meciul de la Sfântu Gheorghe.

Meciul întrerupt cu Sepsi din cauza suporterilor olteni s-a rejucat joi seara cu miza calificării în play-off pe masă.  În partida de pe Sepsi Arena covăsnenii s-au impus categoric cu scorul de 4-0 după golurile marcate de către Păun (min. 7), Bălașa (min. 16), Aganovic (min. 44) și Safranko (min. 49).

La câteva ore după această partidă, Adrian Mititelu a luat decizia categorică să intre în „silenzio stampa” și făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale. „Silenzio stampa! Mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook. 

Foarte vocal anterior când s-a luptat pentru rejucarea meciului, Mititelu credea că echipa sa se poate califica iar rezultatele din acest an îi erau favorabile. Din păcate, oltenii nu au mai reușit același joc bun de la începutul acestui an și au dezamăgit, fapt ce a dus și la această măsură din partea patronului care a decis să ia o pauză de la comunicarea în spațiul public.

Vizualizări: 1,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: