Eveniment

Ucis în Piața 9 Mai din Târgu Jiu

Un bărbat din Târgu Jiu a fost găsit mort luni, în zona tarabelor pentru legume din Piața 9 Mai. Medicii chemați la fața locului au constatat decesul bărbatului de 60 de ani.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Tg-Jiu, pentru a efectua cercetarea locului faptei și a stabili împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului.

“Având în vedere concluziile medico-legale preliminare, constând în faptul că victima nu prezenta leziuni vizibile, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Ulterior, cadavrul a fost transportat la S.M.L. Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului”, transmite IPJ Gorj.

Concluzia medicilor legiști, prezentată marți dimineața, este că moartea bărbatului a fost una violentă. “Polițiștii de investigații criminale au continuat cercetările, ocazie cu care a reieșit faptul că, în seara de 26 aprilie a.c., în timp ce victima se afla în zona tarabelor pentru legume din Piața 9 Mai, a fost agresată fizic de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool”, a precizat Poliția. 

Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care se efectuează urmărirea penală din ucidere din culpă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și s-a dispus declinarea competenței în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii a fost identificat de polițisti și a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audiere, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Vizualizări: 3,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: