Eveniment

Daniel Antonie a ajuns în penitenciar

Polițiști din cadrul Serviciului și Biroului de Investigații Criminale Gorj au pus luni în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgu Jiu, condamnat la o pedeapsă de 4 ani închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Este vorba de Daniel Antonie, fost director al Direcției Miniere din Complexul Energetic Oltenia. Bărbatul a fost încarcerat de polițiști, în Penitenciarul Târgu Jiu. 

Antonie a fost condamnat pentru că ar fi dispus achiziționarea la prețuri supraevaluate, chiar de 6-7 ori, a unui număr de 272 furtunuri pentru stingerea incendiilor și 170 truse sanitare de prim ajutor. Prejudiciul a fost estimat la 415.000 de lei.

Fostul director economic Vasile Ghimiș a rămas cu pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 3 ani.

Oamenii de afaceri Daniel Sever Giurcău și Florin Temelie au primit câte 2 ani și 6 luni de închisoare și, respectiv, 2 ani de închisoare, pedepsele fiind cu suspendare.

Vizualizări: 4,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: