Eveniment

Trimis în judecată pentru derapaje în parcare

Un bărbat din Gorj a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Potrivit rechizitoriului, în data de 07.08.2020, în jurul orei 22:50, bărbatul a condus autoturismul marca BMW, în parcarea publică de pe drumul național 66, km 86+200 din zona unității miliare Bumbești-Jiu, având permisul de conducere anulat. 

“În data de 07.08.2020, în jurul orei 22:50, agenții de poliție au surprins în parcarea publică de pe drumul național 66, km 86+200 din zona unității miliare Bumbești-Jiu, un autoturism marca BMW, care efectua derapaje. După solicitarea documentelor necesare, inculpatul a declarat că se numește (...). S-a procedat la conducerea inculpatului la sediul de poliție în vedere identificării sale, întrucât semnalmentele fizice ale acestuia nu corespundeau cu cele găsite în baza de date. S-a stabilit faptul că conducătorul auto se numește (...), iar la starea permisului de conducere din baza de date, acesta figura cu permisul de conducere anulat. Inculpatul a declarat că s-a deplasat în acea parcare cu un prieten, el fiind însă pasager. A mai precizat că mai apoi s-a așezat pe locul din stânga față a autoturismului personal și a ascultat muzică. Inculpatul a mai declarat că a condus autoturismul personal marca BMW, pe o distanță de aproximativ 20 m, întrucât dorea să îl poziționeze pe un alt loc de parcare”, se arată în documentul de la instanță.

Fiind întrebat de ce s-a prezentat ca fiind altă persoană, bărbatul a declarat că a recurs la acest gest, întrucât cunoștea faptul că nu deține permis de conducere. Acesta are cazier, astfel că noul dosar deschis la Judecătoria Târgu Jiu îi poate complica viața.

 

Vizualizări: 2,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: