Social

Trei tineri din Gorj au promovat Bacalaureatul cu media 10

Rezultatele la Bacalaureat 2022 au fost publicate pe bacalaureat.edu.ro. La nivelul județului Gorj, promovabilitatea a fost de 62,7%, transmite Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj.

Au fost și absolvenți de liceu care au reușit să obțină media maximă la examenul maturității. Doi dintre candidați sunt absolvenți ai Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar cel de-al treilea a urmat studiile liceale la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. 

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni că peste 89.000 de candidați din țară au promovat examenul de Bacalaureat 2022. Rata de promovare din acest an este de 73,3% , și ar fi cel mai ridicat nivel de promovare din ultimii 10 ani.    

actualizare: "Felicitǎri, dragi elevi! Felicitǎri, stimaţi colegi! A mai trecut un examen de bacalaureat şi nu a trecut oricum. A trecut cu rezultate foarte bune, excelente chiar. Dar nu suntem surprinşi, ne aşteptam. Procentaj de promovabilitate de 100%. Douǎ medii de zece, ambele la profilul matematicǎ-informaticǎ. Felicitǎri, Ana-Maria Bîzgǎ! Felicitari, Ana-Florina Stoica! Sase elevi cu câte douǎ note de 10 din cele trei. Avem 53 note de 10 : 16 la limba şi literatura românǎ, 14 la matematicǎ, 8 la informaticǎ, 7 la istorie, 5 la fizicǎ, câte una la anatomie , sociologie şi geografie. 100 de elevi din cei 215 au obţinut medii peste 9 şi 79 intre 8 si 9. Toate acestea sunt rezultatul eforturilor conjugate profesori-elevi din cei patru ani de liceu. Ce dovadǎ mai bunǎ cǎ în Colegiul Naţional ‘’ Ecaterina Teodoroiu “ se studiazǎ serios ?!", a transmis CNET.

"Felicitări, Alexandru Trifu-Urzică! Pentru cei mai mulți dintre noi vei rămâne model și modest, respectuos și responsabil, dedicat și delicat, implicat și invidiat", este mesajul CNTV.
 

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: