Eveniment

Trei surori au murit în accident. Locuiau în Gorj, Bucureşti şi Buzău!

Un grav accident de circulaţie, cu trei vehicule implicate, s-a produs la miezul nopţii de miercuri spre joi, pe drumul european E85, aproape de municipiul Buzău. Evenimentul s-a soldat cu decesul a trei surori şi rănirea altor trei persoane. 

Un autoturism condus de un şofer din Bucureşti, care circula dinspre Buzău către Capitală, a intrat în coliziune cu un SUV de pe sensul opus. În aceasta din urmă, alături de şoferul de 49 de ani din Buzău se mai aflau soţia şi cei doi copii. Ulterior, maşina buzoienilor a fost izbită de un camion care venea cu viteză din spate. 

Maşina din Bucureşti ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens, spun martorii. ”Şoferul s-a derutat, a pierdut controlul maşinii care oricum avea viteză prea mare. S-a speriat, a fandat de două, trei ori, s-a pus de-a latul drumului, după care a intrat Q5-ul în el”, a spus un şofer de camion în faţa căruia s-a produs accidentul.  

Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasagere din autoturismul cu număr de Bucureşti. Şi-au pierdut viaţa soţia şoferului şi surorile acesteia, care aveau între 53 şi 58 de ani. Femeile se stabiliseră în zone diferite ale ţării, în Gorj, Bucureşti şi Buzău, iar acum se reuniseră pentru a petrece concediul.

”Evenimentul rutier s-a produs pe DN2 E85, în afara municipiului Buzău. Un conducător auto care circula din direcţia Buzău către Bucureşti a intrat în coliziune cu două autovehicule care veneau din sens opus”, a informat Poliţia Rutieră.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

 

 

Vizualizări: 2,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: