Diaspora

Trei români, acuzați că au ucis un tunisian 

Trei tineri români, dintre care doi sunt încă minori, au fost arestați în Italia pentru uciderea lui unui tunisian în vârstă de 30 de ani, care a fost găsit mort în fața unei discoteci din Vittoria,  în noaptea de Anul Nou. 

Bărbatul și-ar fi pierdut viața după ce ar fi făcut remarci la adresa unei fete, prietenă cu cei trei români care se aflau la o discotecă. Doi dintre cei trei tineri arestați la Vittoria, în provincia Ragusa, sub acuzația că l-au ucis în noaptea de Anul Nou pe Slimane Marouene, în vârstă de 30 de ani, nu au împlinit vârsta de 18 ani, informează diaspora.ro.

Potrivit anchetatorilor, tinerii români au fost cei care l-au lovit pe bărbat, folosind bare de metal și un briceag, până l-au ucis. Motivul crimei, potrivit carabinierilor, ar fi fost niște comentarii pe care victima le-ar fi făcut unei fete, prietenă a celor trei români, în discoteca La Dolce Vita.

Poliția a anunțat că a arestat doi minori și un adult și că toți cei trei sunt de origine română, în timp ce victima era de origine tunisiană.  Cel mai în vârstă dintre cei trei români arestați a recunoscut că l-a omorât pe bărbatul de 30 de ani.

 

Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: