Eveniment

Trei mașini distruse de un șofer băut

Șoferul implicat ieri într-un accident care a avut loc pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, era beat. Etilotestul a confirmat ceea ce au susținut martorii evenimentului.

"Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Godinești, care se deplasa regulamentar, în același sens de mers, intrând în coliziune cu acesta”, a comunicat IPJ Gorj.

Ulterior, mașina condusă de tânărul din Godinești a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Câmpulung, județul Argeș. 

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 46 de ani, din comuna Mușetești, a rezultat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului", anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: