Social

Trei licee din Gorj fac angajări 

Trei instituții de învățământ din Gorj anunță concursuri de angajare la finalul acestui an și începutul anului viitor. 

Liceul Tehnologic nr. 2 din Târgu Jiu organizează concurs pentru un post de muncitor calificat – fochist. Se cer studii medii, curs de calificare fochist și permis de conducere categoria B. Pe data de 5 ianuarie este termenul limită de depunere a dosarelor, pe 20 ianuarie are loc proba practică, iar pe 25 ianuarie proba de interviu.

 

Două posturi de îngrijitor a scos la concurs Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu, acestea fiind pe perioadă nedeterminată. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studiile medii. Pe data de 6 ianuarie este termenul limită de depunere a dosarelor, pe 16 ianuarie va avea loc proba scrisă, pe 18 ianuarie proba practică, iar pe data de 25 ianuarie 2023 va avea loc interviul.

 

Și Liceul Tehnologic Roșia-Jiu, din comuna Fărcășești, județul Gorj, organizează concurs de recrutare. Se caută, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, paznic, cu nivel studii medii, în cadrul Compartimentului Personal Nedidactic. 

Depunerea dosarelor se încheie pe data de 22 decembrie. Pe data de 30 decembrie are loc proba scrisă, iar pe 5 ianuarie are loc proba interviu.

Vizualizări: 1,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: