Eveniment

Tragedie ținută ascunsă o săptămână

IPJ Gorj a anunțat abia ieri un accident mortal care a acut loc pe 11 august. Atunci, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Slivilești, despre faptul că un copil este inconștient.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Slivilești, în timp ce se afla în curtea locuinței de domiciliu, ar fi manevrat autoturismul familiei, moment în care nu l-ar fi observat pe fratele său de 1 an și 4 luni și l-ar fi lovit accidental.

Echipajul medical ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate a fost declarat decesul copilului.

“În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat IPJ Gorj.

Despre accidentul mortal s-a aflat după ce primarul din Slivilești s-a plâns în presă despre faptul că ambulanța a ajuns la caz fără medic.

Cei de la Ambulanță au susținut că apelantul la 112 nu a dat suficiente relații despre caz și nu a răspuns la întrebările puse de dispecer.

Vizualizări: 4,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: