Actualitate

Toți supraveghetorii CE Oltenia vor fi revocați. Când vin cei noi! 

Acționarii CE Oltenia vor aproba în ședința din data de 16 iunie revocarea a patru membri din Consiliul de Supraveghere al companiei. Este vorba de Alexandru Marcoci, Mădălin Eftenoiu, Vladimir Tanasiev și Petre Georgescu. 

Revocarea are loc în contextul încetării mandatului de două luni al acestora în data de 20 iunie. În cadrul aceleași ședințe, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la CE Oltenia va alege patru membri ai Consiliului de Supraveghere. Noii supraveghetori vor avea un mandat de 4 luni. 

În cadrul ședinței, acționarii vor stabili și ce indemnizație fixă brută lunară vor primi noii șefi ai CE Oltenia.

Ceilalți doi membri ai Consiliului de Supraveghere, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu, vor fi revocați în ședința acționarilor din 27 mai. Tot atunci vor fi numiți, pentru următoarele 4 luni, alți trei supraveghetori, pentru că mai era un post vacant după ce lui Constantin Vlad nu i-a mai fost prelungit mandatul. 

Cu aceeași ocazie, AGA va aproba declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Supraveghere în baza ordonanței 109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat. Procedura de selecție va fi organizată de Ministerul Energiei. 

Vizualizări: 1,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: