Ultima oră

Toți primarii PNL dintr-un județ au trecut la PSD

Toţi cei 10 primari, aleşi pe listele PNL Buzău la alegerile din anul 2020, vor candida, în anul 2024, din partea PSD. Astfel, organizaţia judeţeană a PNL Buzău, condusă de la începutul anului de fostul preşedinte al PMP Buzău, Adrian Mocanu, va intra în alegeri cu un singur primar în funcţie, primarul comunei Zărneşti, ales pe liste PMP la alegerile din anul 2020, transmite news.ro.

De la schimbarea conducerii organizaţiei judeţene a PNL Buzău, cei 11 primari pe care PNL îi avea în judeţ şi-au anunţat, pe rând, trecerea de la PNL la PSD, respectiv USR.

Organizaţia judeţeană a PNL Buzău a obţinut la alegerile din 2020 un număr de 10 primari iar, doi ani mai târziu, în toamna anului 2022, singurul primar din judeţ ales pe liste USR a anunţat că se va alătura echipei PNL Buzău, fără a semna o adeziune la acest partid pentru a nu-şi pierde mandatul.

De la preluarea conducerii PNL Buzău de Adrian Mocanu, primarii PNL din judeţul Buzău şi-au anunţat, rând pe rând, hotărârile de a candida pe listele PSD, ultimul anunţ în acest sens fiind făcut luni de către primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu.

 

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: