Social

Tinerii au preluat inițiativa. Budulan anunță “un foc de artificii impresionant” la Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu a fost declarat capitala tineretului în 2023, iar cei implicați în acest proiect nu așteaptă până atunci pentru a-și face vocea auzită.

Tinerii anunță că vom avea spectacol la Târgu Jiu în noaptea dintre ani, chiar dacă măsurile de relaxare au fost anunțate recent și timpul pentru organizare este scurt.

“În urma consultării cu tinerii ce sunt implicați activ în viața comunității și au participat la proiectul "Capitala Tineretului din România 2023", pe care l-am și câștigat, am decis să avem o discuție cu autoritățile locale, pentru a organiza în noaptea dintre ani un spectacol. (...) Primăria Municipiului Târgu Jiu, ai cărei reprezentanți au luat deja legătura cu mai mulți artiști ce vor veni aici pe 31 decembrie, a fost de acord cu propunerea noastră și s-a început mobilizarea. După spectacol va urma un foc de artificii impresionant”, a anunțat Lucian Budulan, unul dintre tinerii care au susținut proiectul Târgu Jiu - capitala tineretului.

“Marcăm în acest fel și începutul unui an în care demarăm proiectele pe care le-am propus pentru 2023, atunci când Târgu Jiu va fi Capitala Tineretului”, a mai transmis Lucian Budulan.

Vizualizări: 3,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: