antiVirale

Cum se menține în formă Jennifer Aniston la 53 de ani

Celebra actriță americană dovedește o formă de invidiat pentru cei 53 de ani și spune că secretul este să-ți eliberezi mintea de stres și gânduri rele.

Jennifer Aniston are 53 de ani dar nu ezită să realizeze șadințe foto incendiare pentru fani. Recent, revista Allure a publicat o serie de fotografii sexy și un interviu special cu actrița americană. 

Aceasta arată un fizic bine lucrat într-o ședință foto incendiară și vorbește despre cum, după ce a trecut pragul de 50 de ani, a reușit, în sfârșit, să se împace cu ea însăși și cu corpul ei: ”Nu am nimic de ascuns. Mă simt în top, astăzi, mai bine decât m-am simțit vreodată la 20 de ani, sau 30 de ani, sau la 45 de ani. Într-o zi, vei avea 65 de ani și te vei gândi: Am fost al naibii de minunată la 53 de ani”, a spus actrița care apare mai în formă și mai radiantă ca niciodată pe coperta celor de la Allure.

În ceea ce privește sportul, actrița a dezvăluit că practică un antrenament cardio constând în trei intervale, fiecare de 15 minute, primul este dedicat spinning-ului, al doilea cross training-ului și ultimul alergării. 

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: