Eveniment

Timișorean beat, condamnat la Târgu Jiu

Un bărbat in Timișoara a scăpat cu o condamnare la cinci mii de lei amendă penală, după ce a condus băut. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 2 martie nu este definitivă.

Fapta a avut loc în aprilie 2020, dimineața, când un Range Rover a fost oprit de polițiști la Rovinari, pentru că mergea pe contrasens.

“Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat, în dimineaţa zilei de 13.04.2020, ora 08:39, la poziţia 10, o alcoolemie de 0,68 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, se arată în documentul de la instanță. 

În mașină era și un pasager, care a confirmat că șoferul a condus mașina din direcţia Peştişani – Rovinari, iar pe strada Jiului din oraşul Rovinari, a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliţie. 

Șoferul și-a motivat fapta prin aceea că a fost sunat de mama sa, care i-a spus că tatăl său are probleme de sănătate şi se impune transportarea acestuia la o unitate spitalicească. A mai spus că voia să conducă doar până la locuința unui prieten, care să conducă în locului lui, tocmai pentru că băuse, dar a fost oprit în trafic de polițiști.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: