Eveniment

Alex, găsit la nouă kilometri de locul dispariției

Înfometat, speriat, înghețat de frig. Așa a fost găsit Alex, băiețelul de 10 ani dispărut vineri după-amiaza la Ciuperceni. Un voluntar din Motru l-a găsit la nouă kilometri de locul dispariției.

Peste o sută de persoane au participat la căutări. Fiind un copil cu nevoi speciale, îl sperie zgomotele, astfel că nu era o idee bună să fie strigat.

“Soluția a fost să străbatem pădurea în lung și-n lat, încrezători că vom da de urmă minorului. Ni s-a mai spus că minorul nu conștientizează pericolele, nu are frică de animale, întuneric sau apă, astfel că ne puteam aștepta la ce era mai rău, dacă nu îl găseam în scurt timp, deoarece se lăsase deja întunericul de cateva ore bune”, au explicat polițiștii. 

Copilul a fost găsit de voluntarul Cristi în zona satului Olteanu și a fost încredințat părinților, întorcându-se în sânul familiei. 

 

Felicitări celor peste 100 de voluntari, reprezentanților din Gorj ai ISU, IJJ, SDN, Salvamont, echipei de off-road, reprezentanților Asociației de vânătoare, Direcției Silvice, Poliției Locale Motru și autorităților publice locale, pentru solidaritatea de care au dat dovadă. 

Deja era întuneric și foarte frig, dar șansa a fost de partea băiatului rătăcit.

Vizualizări: 2,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: