antiVirale

Tigăi cadou la deschiderea magazinului de bricolaj din Motru

Municipiul Motru va avea în curând un magazin de bricolaj care va fi deschis pe data de 30 martie de investitorul „Casa Alex” care este pe ultima sută de metri cu pregătirea inaugurării oficiale. 

Cea mai recentă investiție realizată de Casa Alex în Gorj va fi inaugurată la Motru, acolo unde va fi deschis un magazin de bricolaj. Noul magazin  își va deschide porțile la finalul acestei luni când motrenii și locuitorii comunelor apropiate de Motru vor avea ocazia de a achiziționa de aici o gamă diversă de produse de bricolaj.

„După cum bine știți, în data de 30 Martie, ora 08:00 sărbătorim ”MAREA DESCHIDERE” a celui mai mare magazin de bricolaj din orașul Motru - Casa Alex Motru. Pentru a celebra cum se cuvine acest moment, am pregătit un super catalog cu o gamă variată de produse la prețuri bombă. Am pregătit și o serie de cadouri pentru voi.Consultați super promoțiile noastre și alegeți să vă continuați proiectele cu noi! Noi suntem nerăbdători să vă cunoaștem! Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!”, au anunțat organizatorii evenimentului din data de 30 martie.

Astfel, localnicii nu vor mai fi nevoiți să meargă la Severin sau Târgu Jiu pentru a-și cumpăra materiale necesare amenajării unei locuințe. 

Printre surprizele anunțate de Casa Alex se numără tigaia Vandora care va fi oferită primilor 200 de clienți care vor face cumpărături de minim 100 de lei.

Surprize mari se anunță și în ce privește prețul produselor și mărcile ce vor fi comercializate aici cu preturi atractive. Vor fi promoții importante și sute de cadouri pregătite pentru cumpărători. 

Vizualizări: 1,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: