Social

Teren de nota 10, stadion plin, fotbal mai puțin

Pe un teren impecabil și în fața unui stadion aproape plin, FCSB a învins-o pe FCU Craiova la Târgu Jiu, scor 3-1, în prima etapă din Liga 1.

Terenul de la Târgu Jiu nu le-a mai purtat noroc celor de la FCU Craiova, care au pierdut meciul de debut în noul sezon. 

Suprafața de joc s-a prezentat foarte bine, publicul a fost destul de numeros, însă spectacolul fotbalistic a lăsat de dorit. Cu toate acestea, o parte dintre suporterii FCSB au așteptat minute bune la final, în fața stadionului, pentru o poză cu favoriții.

Temperaturile caniculare i-au făcut însă pe unii suporteri să prefere televizorul în locul scaunului din stadion, pe care îl plătiseră, locurile fiind epuizate înaintea jocului, dar la ora meciului existând totuși cîteva sute de locuri neocupate în stadion.

În ceea ce privește rezultatul, vicecampioana FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 și a arătat ceva mai bine, spre deosebire de FCU Craiova care nu pare să fi găsit ritmul de campionat. 

FCU Craiova a început noul sezon fără antrenor principal cu licență Pro și fără căpitanul Juan Bauza, suspendat. Deși a părut o echipă omogenă, fiind o singură achiziție în echipa de start, fundașul dreapta Gabriel Compagnucci, FCU nu a excelat deși a părut să revină în joc în partea a doua a meciului. 

Pentru trupa finanțată de Adrian Mititelu a înscris Sidibe din penalty, iar Miculescu, Coman și Edjouma și-au trecut numele pe tabela de marcaj pentru vicecampioana României.

Vizualizări: 928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: