Social

Inundat de vecin, cere despăgubiri în instanță

Un bărbat din Târgu Jiu, care muncește în străinătate, și-a dat vecinul în judecată din cauză că i-a inundat apartamentul. Acesta a cerut Judecătoriei Târgu Jiu “să dispună obligarea pârâtului la plata pagubelor produse în cuantum de 250.000 lei reprezentând bunuri deteriorate respectiv apartament şi bunuri din apartament şi suma de 900 lei reprezentând sumă achitată la hotel, cu cheltuieli de judecată”.

Gorjeanul a spus că i-a cerut vecinului în mai multe rânduri să repare țevile. “La revenirea în ţară în anul 2022 din străinătate, când a ajuns la domiciliu, reclamantul a constatat că avea locuinţa inundată mai rău decât înainte, pereţii fiindu-i distruşi şi desemenea lucrurile din casă erau distruse datorită apei care a curs de la pârât”, se arată în documentul de la instanță.

“În data de 12.07.2022, reclamantul a mers la asociaţia de propiretari, deplasându-se administratorul şi în prezenţa a trei martori s-a constatat că holul de la intrare, baia, bucătăria şi peretele comun cu sufrageria, fiind deteriorare în proporţie de 50%, fiind deteriorate şi tavanul şi peretele comun apartamentului datorită infiltrării apei. Față de cele menţionate, reclamantul a considerat că bunurile care i-au fost deteriorate, reprezentând apartamentul şi bunurile din apartament ridicându-se la o valoare de 250000 ron şi 900 ron suma de bani pe care a plătit-o la hotel datorită faptului ca nu a avut cum să locuiască în apartament”, mai arată sursa citată.

Judecătoria Târgu Jiu a declinat dosarul la Tribunalul Gorj, care este instanța competentă în cauză.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: