Eveniment

Tentativă de omor la o pensiune din Târgu Jiu

Un brăilean a fost reținut preventiv, duminică, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor. 

Conform anchetatorilor, L.I., în timp ce se afla la o pensiune din Târgu Jiu, unde era cazat împreună cu niște colegi de serviciu, a lovit crunt pe un alt bărbat, cu un vătrai. 

Victima a suferit răni grave, spun procurorii. ”Urmare a unor neînţelegeri şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu partea superioară a unui corp metalic (vătrai) în zona capului persoana vătămată, producându-i acestuia leziuni traumatice care necesită de la producere circa 60- 65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul”, a transmis conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Cercetările în acest caz vor continua, anunță procurorii, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale. 

Vizualizări: 6,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: