Eveniment

Minori fără permis, la plimbare cu motocicleta și ATV-ul

Un adolescent de 16 ani din Târgu Jiu a fost depistat, sâmbătă, de polițiștii din Negomir, în timp ce se plimba cu un ATV. Acesta a fost oprit de oamenii legii pe drumul județean 674 B Negomir. Fiind minor, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, duminică, polițiștii din Târgu Jiu au depistat în trafic un minor de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Crinului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, motocicleta nu era înmatriculată în circulație. 

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

 

Vizualizări: 2,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: