Eveniment

Băuți la volan, pe o stradă circulată din Târgu Jiu

Mai mulți gorjeni sunt cercetați penal după ce au fost depistați, la finalul săptămânii trecute, în trafic, conducând autovehicule deși consumaseră alcool înainte de a se urca la volan. 

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu a fost depistat, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Tismana, având o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Duminică, un bărbat de 53 de ani, din comuna Mușetești, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Ciocârlău din municipiul Târgu Jiu. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată și pe aceeași stradă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat de 34 de ani, din comuna Turcinești, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: