Social

Târgu Jiu: Proiecte pentru tineri, finanțate de primărie 

Administrația locală din Târgu Jiu va sprijini financiar patru proiecte de tineret. În total, acestea au o valoare de circa 81 mii lei. 

Vor fi finanțate două proiecte depuse de Asociația pentru Democrație Educației Respect, de 13.500 lei, respectiv 27.000 lei. Un proiect vizează promovarea regulilor de conduită online în rândul tinerilor, iar prin celălalt va fi promovat voluntariatul. 

Și Asociația Umanitară Iunona a obținut finanțare, de 13.495 lei, pentru un proiect care are ca scop creșterea gradului de integrare socială a tinerilor cu dizabilități prin intermediul activităților recreativ-sportive. 

Totodată, proiectul Asociației Association Colour Your Dreams a primit 27.000 lei. Prin intermediul acestuia va fi creată o comunitate de 20 de lucrători de tineret în municipiu, care să susțină activități în cadrul programului de Capitală a Tineretului Târgu Jiu 2023. 

Și Asociația Excelsior pentru Excelență în Educației a depus un proiect, dar a fost respins pentru că nu îndeplinea criteriile de eligibilitate, conform deciziei comisiei de evaluare a proiectelor. 

 

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: