Social

Târgu Jiu, în finală pentru Capitala Tineretului din România 2023

Craiova, Târgu-Jiu și Târgu Secuiesc sunt orașele care merg mai departe în finala competiției pentru titlul de „Capitala Tineretului din România”.

Orașele finaliste trebuie să își dezvolte dosarul de candidatură, câștigătorul urmând a fi anunțat la Constanța, în data de 9 octombrie, în cadrul Summitului Tinerilor.

"Orașul câștigător va avea oportunitatea de a dezvolta un program cadru tematic anual care vizează dezvoltarea urbană cu participarea directă tinerilor, capitalele realizând proiecte din ce în mai profesioniste, abordând noi teme de interes pentru tineri și încurajând dezvoltarea de idei noi și inovatoare referitoare la co-crearea și dezvoltarea orașului", a transmis primarul Marcel Romanescu.

Orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro, acordat de Banca Comercială Română (BCR) și va deține titlul de „Capitala Tineretului din România” în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2023. 

 

Echipa câștigătoare va avea oportunitatea de a dezvolta un program cadru tematic anual care vizează dezvoltarea urbană cu participarea directă tinerilor, capitalele realizând proiecte din ce în mai profesioniste, abordând noi teme de interes pentru tineri și încurajând dezvoltarea de idei noi și inovatoare referitoare la co-crearea și dezvoltarea orașului.

 

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: