Social

Târgu Jiu, capitala tineretului în 2023

Municipiul Târgu-Jiu a câștigat competiția Capitala Tineretului din România, ediția 2023! “Echipa de la Târgu-Jiu propune un concept creativ, #YouthURL (UnLearn, ReLearn, Learn), care are drept pilon central învățarea. Așadar, etapele de dezvățare, reînvățare și învățare, cuprind activități pentru tineri, dar nu numai, și sunt transpuse într-o serie de activități diverse, de la acțiuni de voluntariat, podcasturi, cursuri, consiliere, aplicații mobile, imnul tinerilor, cafenele publice până la competiții și crearea unor spații destinate tinerilor”, arată organizatorii.

Delegația care a susținut proiectul municipiului Târgu Jiu a fost formată din Adela Vlădoiu, Lucian Budulan, Sanda Roberta Valentina, Ardereanu Alexia, Maria Bircu si Andi Popescu.

“Felicităm toate orașele finaliste și candidate, ne bucurăm să vedem tineri implicați, dedicați și care își doresc ca orașul în care locuiesc să fie unul tineresc, deschis și plin de oportunități. Târgu-Jiu, multă baftă în realizarea tuturor activităților și proiectelor pe care ți le-ai propus!”, este mesajul celor care organizează an de an această competiție.

Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: