antiVirale

Târgu Jiu: Au fost montate primele decorațiuni de Crăciun

Principalele bulevarde din Târgu Jiu au fost deja împodobite pentru sărbătorile de iarnă. Decorațiuni luminoase sub formă de clopoței, globuri ori brăduți au fost instalate în zona centrală.

Și în acest an, târgujienii vor putea admira, în Piața Prefecturii, un brad natural. Noutatea este că, în plus, va mai fi în centrul orașului și o perdea de lumini ce va acoperi Târgul de Crăciun.

Luminițele de sărbători vor fi aprinse, ca și până acum, pe 1 decembrie. „Nu vom mai avea concerte și nici foc de artificii de Revelion. De data aceasta, vom păstra tradiția noastră. Vom asculta mai multă muzică populară. Avem un ansamblu renumit, Doina Gorjului, avem Școala Populară de Artă, avem Palatul Copiilor cu minunații noștri copii din județul Gorj. De 1 decembrie, când vom aprinde iluminatul festiv, vom avea spectacol organizat cu formațiile care astăzi sunt în subordinea autorităților publice locale sau a Consiliului Județean”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.  

Și Târgul de Crăciun își va deschide porțile, într-un nou decor, tot pe 1 decembrie, în centrul orașului. Vor fi meșteri populari, artiști plastici, dar și standuri cu mâncare tradițională, vin fiert, cafea și dulciuri. Comercianții pot depune dosarele de înscriere în perioada 17 – 22 noiembrie. Cei care vor ocupa spațiile comerciale vor fi anunțați pe 27 noiembrie.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: