Eveniment

Tânăr de 18 ani, în arest

Un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, a ajuns în arest pentru 24 de ore. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui autoturism unei persoane care nu posedă permis de conducere.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., ar fi condus un autoturism, după care l-ar fi încredințat unui alt tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu, pe care acesta din urmă, l-ar fi condus pe strada Narciselor, deși niciunul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Gorj.

Totodată, la data de 9 ianuarie, tânărul ar fi lovit un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu și ar fi tras cu un pistol de agrement (tip airsoft), nesupus autorizării, în piciorul acestuia.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului.

 

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: