Eveniment

Tâlhărită de tatăl copiilor ei

Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie, după ce a deposedat-o de telefon, prin forță, pe fosta sa concubină.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizaţi marți prin apelul 112 de către o femeie de 48 de ani, din comuna Samarinești, cu privire la faptul că fiica sa de 29 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, a avut un conflict cu fostul concubin.

“Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în dimineața zilei de ieri, un bărbat de 33 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce se afla pe strada Minerului, din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, pe fondul unor nemulțumiri legate de programul de vizită pentru cei doi minori pe care îi au împreună. De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul i-ar fi smuls din mână un telefon mobil și cheile de la mașină”, a comunicat IPJ Gorj.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în continuarea cercetărilor, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

 

Totodată, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: