Eveniment

Sute de șoferi opriți în trafic. Tânără drogată!

Polițiștii gorjeni au legitimat peste 300 de persoane în ultimele 24 de ore și au verificat peste 200 de autovehicule.

"Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei. Din totalul sancțiunilor aplicate, 88 de sancțiuni contravenționale au fost pentru nerespectarea circulației pe drumurile publice", transmite IPJ Gorj.

Astăzi, polițiștii au depistat în trafic, o tânără de 23 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bicaz.

În urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. Tânăra a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii din Novaci au depistat în trafic, un bărbat de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ocolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 

Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: