Politică

Susține că se fură mai mult sub noua conducere a CEO

Fostul supraveghetor al Complexului Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi, susține că în companie se fură mai mult de la instalarea noii conduceri.

”CE OLTENIA – de când s-a schimbat Directoratul dezmățul din teritoriu a luat o amploare și mai mare!!! Se pregătește o nouă „acoperire” a furtului echipamentelor/ accesoriilor care erau în dotarea Buldozerului DZ 118 (DET) cu numărul de inventar SER 2201047, aflat în contabilitatea Termocentralei Rovinari!”, a scris Giorgi pe pagina de socializare.

Acesta spune că utilajul va fi casat. “După ce a mai rămas doar carcasa buldozerului, se pregătește casarea acestuia pentru a se acoperi furtul echipamentelor de pe acesta (șenile, lamă împingere, cilindri ghidare, brațe împingere, cilindri basculare și ridicare lamă, radiatoare, motor electric, generator de curent, etc.)”, a mai scris Giorgi, care a prezentat fotografii cu utilajul înainte și după furt.

Giorgi a fost supraveghetor doar patru luni la CE Oltenia, după care nu i-a mai fost prelungit mandatul. Acesta a mai dezvăluit și alte furturi, pe care fosta conducere a companiei le-a dezmințit constant.

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: