Actualitate

Surse: Boza nu i-a făcut nicio plângere penală lui Ciurel!

Laurențiu Ciurel, fost președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, cu cetățenie australiană, după cum spun unii, s-a expus în toată spledoarea lui la o emisiunea radio-tv și s-a apucat să arate cu degetul către succesorii săi.

Cu barba ceva mai albă, ca să citez din el, Ciurel s-a apucat să arunce cu noroi după cei care au poposit, vremelnic, în scaunul respectiv.

Sorinel Boza, Laurențiu Ciobotărică și Daniel Burlan nu au scăpat de criticile celui care, așa cum a recunoscut chiar el în emisiune, mai are vreo opt dosare pe rol. Ciurel a susținut în emisiunea respectivă că i se trag ”nește” dosare ”dă” la Sorin Boza și unul de pe la Dolj, Bălășoiu. De fapt, nu e vorba de dosare, e vorba de niște măsuri dispuse de Curtea de Conturi și, indiferent de numele directorului general de la CEO, toți erau obligați să se îndrepte în instanță pentru recuperarea prejudiciului constatat de Curtea de Conturi.

În cazul cazul în care directorii respectivi nu făceau acest lucru, atunci puteau fi trași la răspundere pentru abuz în serviciu. „Pe hârtia dată de Boza a câștigat Condescu tot ce a luat. Dar există și am pus la dosar, dat scris de Condescu, că nu mai am nevoie începând cu data cutare de bani pentru Pandurii. Există factură ștornată și mi-a trimis-o înapoi”, a declarat Ciurel.

Vă spun cu toată sinceritatea, l-am urmărit pe Ciurel extrem de atent la emisiune și am văzut un om încărcat cu multe răutăți. Să te lauzi că pe tine te-au dat afară doar oameni care au fost condamnați?

Apropo! Bre, de ce nu ai zis nimic de Daniel Antonie, nu era în Directoratul tău în timpul în care a comis faptele pentru care a fost condamnat? Auzi, ceva de Medințu? Ăla care a luat salarii compensatorii de la CEO și apoi au fost condamnați alții pentru el! El de ce nu a fost pus de instanță să returneze banii pe care i-a primit ilegal, conform deciziei instanței?

Era să uit, să te mai și lauzi că erai prieten cu unii care au fost procurori și au deținut și funcții de conducere la nivel central și au venit ei la tine acasă să faceți un antrenament pentru a doua zi... Ciurele, e nașpa!

Vizualizări: 2,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: