Actualitate

IPJ Gorj organizează examen de promovare pentru... ospătari

Anul 2024 începe cu o serie de concursuri pentru Inspectoratul de Poliție Județean Gorj. Se caută șefi pentru trei posturi de poliție, dar se organizează și examene de promovare pentru bucătari și ospătari.

În cazul ospătarilor, data limită de depunere a dosarelor este 8 ianuarie, conform unui anunț postat pe sie-ul instituției. 

„Pot participa la examen, candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: 

- Să aibă o vechime de minimum 3 ani în gradul profesional sau în treapta profesionalã din care promoveazã;

- Sã fi obţinut calificativul "foarte bine" la evaluarea performanţelor profesionale individuale cel puţin de douã ori în ultimii 3 ani, în care acesta s-a aflat în activitate.

În vederea înscrierii la examen, candidatul va depune până la data de 08.01.2024 la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, un dosar de înscriere care va cuprinde urmãtoarele documente:

a)cerere de înscriere (conform Anexei nr. 2 la prezentul anunț);

b)adeverinţă din care să reiasă vechimea în gradul sau treapta profesională din care promovează;

c)copii ale rapoartelor de evaluare a performanţelor profesionale din ultimii 3 ani în care s-a aflat în activitate”, a arată în anunțul postat de IPJ Gorj.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, în ziua de 15.01.2024, ora 12.00 şi va consta în susţinerea unei probe scrise. Pentru a promova acest exemen, candidații trebuie să obțintă punctajul minim, adică 50 de puncte.

Vizualizări: 1,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: